Büyük Zafer’in yıldönümünde Büyük Akyurtlular Buluşması

featured
service

Akyurtlular Derneği’nin ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği ‘Büyük Akyurtlular Buluşması’nın ikincisi yine 30 Ağustos tarihinde Saat: 19:00’da gerçekleştirilecek.

Akyurtlular Derneği geçtiğimiz yıl 30 Ağustos’ta, Kurtuluş Mücadelesi’nde zaferimizi ilan ettiğimiz günün yıl dönümünde, ‘Büyük Akyurtlular Buluşması’nı düzenlemişti. Geleneksel hale getirileceği ifade edilen buluşmanın ikincisi yine aynı adreste gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl yapılan etkinlikte Akyurtlular aileleriyle birlikte eğlenceli dakikalar yaşamıştı. Düzenlenen yemeğin ardından müzik şöleninin yanında çekiliş ile davetlilere de çeşitli hediyeler verilmişti. Bu yıl yine aynı formatta düzenleneceği duyurulan ‘2. Büyük Akyurtlular Buluşması’ Park Alyans Düğün Salonu’nda yapılacak.

Etkinlik ile ilgili konuşan Dernek Başkanı Sadullah Çiftci, davetiyelerin satışa sunulmaya başlandığını belirterek, “Planladığımız gibi Büyük ‘Akyurtlular Buluşması’nı geleneksel hale getirmek üzere ikinci kez hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Ülkemiz tarihinde önemli bir yeri olan Kurtuluş Mücadelemizin tacı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde tüm hemşehrilerimizi etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

Büyük Zafer’in yıldönümünde Büyük Akyurtlular Buluşması