Bursalı kadınlar kapalı gişe

featured
service

18 yıllık müzik kariyeri boyunca Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında çeşitli eğlence mekanları, özel geceler, bayi toplantıları ve halk konserlerinin yanısıra kadınlar matinesi organizasyonlarıyla da dinleyicisiyle buluşan Mehmet Çevik, yorulmak bilmeden sahne performanslarını sergilemeye devam ediyor.

BURSA (İGFA) – Türkiye’de artık kadınlar matinesi denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Mehmet Çevik’in 2 Kasım Salı gecesi Hayal Kahvesi Bursa’da sahneye çıkacağı kadınlar matinesinin biletleri günler öncesinden tükendi.

Özellikle kadın dinleyenlerinin kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Mehmet Çevik, “İnsanları eğlendirmeyi çok seviyorum. Çünkü o anlarda en az onlar kadar ben de eğleniyorum. Fakat 18 yıllık müzik kariyerimin içinde kadınlar matinesi organizasyonlarının yeri çok ayrı. Çünkü; Türkiye’de kadın olmak başlı başına zor bir durum. Her gün karşımıza çıkan kadın cinayetleri, taciz, kadına yönelik şiddet, iş hayatında karşılaştıkları mobbing ve daha bir çok sorunla iç içe yaşıyorlar. Onları dertlerinden, sıkıntılarından biraz olsun uzaklaştırıp stres atmalarını başarıyorsam ne mutlu bana…” dedi.

Gördüğü yoğun ilgi nedenile biletlerin kısa sürede tükenmesi üzerine Mehmet Çevik’le yeni bir anlaşmaya giden Hayal Kahvesi Bursa, artık her Salı kadınları ünlü sanatçıyla buluşturma kararı aldı. Teklifi memnuniyetle kabul ettiğini belirten Mehmet Çevik, 2 Kasım’dan sonra da her Salı kadınları eğlencenin tadını çıkarmaya Hayal Kahvesi’ne beklediğini belirtti.

Bursalı kadınlar kapalı gişe