Bursa’da uygulama okuluna mini spor salonu

featured
service

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, Osmangazi ilçesindeki Mustafa Çağlar Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti.

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Çağlar Özel Eğitim Uygulama Okulu’na kazandırılan mini salonların açılışı gerçekleştirildi.

Öğrencilerle mini salonlarda gerçekleştirilen etkinliklere katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, öğrencilerle keyifli zaman geçirdi.

Eğitim öğretim gören çocukların aynı zamanda sporla da uğraşmalarını arzu ettiklerini ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Minik Salonlar Dev Sporcular projemiz kapsamında Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 13 ilçede 50 okulun belirlendiğini söyledi. Bu okullarda spor aktivite alanları oluşturduklarını belirten Başkan Aktaş, “Projemiz çerçevesinde yapımı tamamlanan salonlarımızda çocuklarımız spor aktivitelerini gerçekleştiriyorlar. Proje kapsamında yapılan mini salonlarımızdan üç tanesi de özel çocuklarımızın okullarına yapıldı. Bugün de bunlardan biri olan Mustafa Çağlar Özel Eğitim Uygulama Okulunun mini salon açılışını gerçekleştirdik. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür ise, “Bursa Büyükşehir Belediyemiz, Bursa eğitimine sunduğu katkı ve birlikte yürüttüğümüz projelerle her zaman yanımızda yer alıyor ve bizlere destek sunuyor. Öğrencilerimizin sportif etkinlikler yapabilmelerine imkân sunan onları sporla buluşturan Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.       

Bursa’da uygulama okuluna mini spor salonu