Bursa’da üniversiteliler Suuçtu’ya hayran kaldı

featured
service

Bursa’da Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın özel davetlisi olarak katıldıkları hafta sonu etkinliğinde unutamayacakları bir gün yaşadı.

BURSA (İGFA) – Üniversite eğitimi için Türkiye’nin farklı şehirlerinden  gelen yüzlerce öğrenci Mustafakemalpaşa’nın yerel lezzetleri ile doğal güzelliklerini bir arada barındıran Muradiye Sarnıç Sosyal Etkinlik Merkezi ve Suuçtu Şelalesi Tabiat Parkının sonbaharda oluşturduğu görsel şöleni yakından görme fırsatı buldu.
 
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Muradiyesarnıç Etkinlik Merkezi’nde yaklaşık 200 kişilik öğrenci gurubuyla kahvaltıda buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Kanar, daha sonra Bursa’nın önemli destinasyon alanlarının başında gelen Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkında tura çıktı.

38 metre yükseklikten dökülen şelaleyi ve göz kamaştıran eşsiz güzellikleri yakından görme fırsatı bulan gençler, hem şelalede hem de sonbaharın oluşturduğu doğa olayı ile kırmızı bir renk alan ağaç yapraklarının kartpostallık görüntüsü önünde fotoğraf çektirdi.

Suuçtu’nun temiz havası ve eşsiz manzarası ile gün boyu enerji depolayan üniversiteli öğrenciler, Mustafakemalpaşa Belediyesi orkestrası ve solist Serkan Kavuşan’ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi. Unutulmaz bir gün geçiren üniversite öğrencileri programın son bölümünde ise doğa yürüyüşü yaparak kayın ağalarıyla çevrili ormanlık alanda keşfe çıktı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ikinci yaşını dolduran ve Bursa’nın en modern tesisleri arasında yer alan Muradiyesarnıç Sosyal Etkinlik Merkezinde ilk kez bu kadar kalabalık bir öğrenci grubunu ağırladıklarını ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a teşekkür eden öğrenciler, belediyenin destekleri ve ilçe halkının sıcak kanlılığı karşısında yabancılık  çekmediklerini dile getirerek kendilerini evlerinde hissettiklerini ifade etti.

Bursa’da üniversiteliler Suuçtu’ya hayran kaldı