Bursa’da şehit olan memur Ağrı’da son yolculuğuna uğurlandı

featured
service

Bursa’da cezaevinde görevli infaz ve koruma memurlarını taşıyan servis otobüsüne yapılan saldırıda şehit düşen İnfaz ve Koruma Memuru Cengiz Yiğit için memleketi Ağrı’da cenaze töreni düzenlendi.

AĞRI (İGFA) – Bursa’da bombalı terör saldırısında şehit düşen İnfaz ve Koruma Memuru Cengiz Yiğit, Ağrı’da son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmed-i Hani Havalimanı’nda karşılanan şehidin naaşı, Ağrı Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hamur Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ağrı Valiliği’nden aktarılan habere göre cenaze törenine şehit Yiğit’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Dr. Osman Varol, Adalet Bakan Yardımcıları Uğurhan Kuş ve Zekeriya Birkan, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen, Bursa Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Gülmüş, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı İsmail Sıkı, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa'da şehit olan memur Ağrı'da son yolculuğuna uğurlandı 1

Bursa’da şehit olan memur Ağrı’da son yolculuğuna uğurlandı