Bursa’da Osmangazi’de yeni ‘Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ açılıyor

featured
service

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşları Türkiye’nin en büyük ve en özel sosyal projesi olan Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde (BAREM) ağırladı.

BURSA (İGFA)- Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’in de katıldığı programda; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yakında hizmete açılacak olan dev merkezi engelli vatandaşlar ve yakınlarına tanıttı.

Demirtaş’ta 14 bin 162 metrekare alan üzerine bir kampüs şeklinde inşa edilen BAREM’in 200 yaşlı, 150 engelli, 150 Alzheimer hastası olmak üzere toplamda 500 kişiye hizmet vereceğine dikkat çeken Başkan Mustafa Dündar, özel projede huzur evi, tiyatro, sinema, terapi uygulama bahçeleri, sosyal donatı alanları, modern bakım ve rehabilitasyon merkezleri ile ailelerin kendilerine özel zaman ayıracakları bölümler bulunduğunu belirtti.

BAREM’in, Engelli Bakım Merkezi, Alzheimer Hastaları ve Huzurevi olmak üzere üç farklı bölümden oluştuğunu anlatan Başkan Dündar “İnşaatı tamamlanan merkezimizde artık son rötuşlar yapılıyor. Tefrişat ve temizlik işleri bittikten sonra, en kısa zamanda sizlere hizmet vermeye başlayacağız. Bakım Rehabilitasyon Merkezimiz, öncelikle sizlere hayırlı olsun.

Bursa’da Osmangazi’de yeni ‘Bakım Rehabilitasyon Merkezi’ açılıyor