Bursa’da LÖSEV haftası kutlanmaya devam ediyor

featured
service

Bursa’da da hafta boyunca Valilik ve belediye başkanlarına yapılan resmi ziyaretlerin yanı sıra basın ziyaretleri yapan LÖSEV e kayıtlı çocuklar ve yetkililer, büyük bir ilgi ve misafirperverlikle karşılandı.

BURSA(İGFA)- Bursa’da LÖSEV tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası çalışmaları kapsamında, haftanın en dikkat çekici etkinliklerinden biri olan turuncu ışıklandırılan binalarla geceye farkındalık mesajları bırakıldı. Büyükşehir Belediye Binaları, Saat Kulesi, Limak Uludağ Enerji Binası, Mövenpick Binaları bunlardan bazılarıydı.

LÖSEV haftasına dikkat çekmek için Limak Uludağ Elektrik tarafından basılan 3 milyon aboneye ulaşan kasım ayı faturaları turuncu renkte ve LÖSEV mesajı ile basıldı.

Hafta sonu 6 Kasım Cumartesi sabah saat 11 de Atlı Polisler ve Bando eşliğinde, LÖSEV Bursa şube önünden başlayan LÖSEV korteji Altıparmak, Fomara, Darmstad güzergâhından Kültürpk’a gelerek LÖSEV Lösemili Çocuklar Parkı’nın açılışını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ile yaptı. Lösemili Çocuklar, aileleri, basın ve gönüllülerin katıldığı açılışta çocukların çok sevdiği sanatçı Alper Dinçer Barış Manço şarkıları ile bir konser verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen ve LÖSEV e tahsis edilen parkta 7 Kasım Pazar günü lösemili çocuklar ve aileleri ile Turuncu Piknik düzenlenerek tamamlanacak.

 

Bursa’da LÖSEV haftası kutlanmaya devam ediyor