Bursa’da Kızılay’dan birlik beraberlik mesajı

featured
service

29 Ekim kutlamalarına katılan Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, Cumhuriyet Yürüyüşü’nde birlik beraberlik mesajı verdi.

BURSA (İGFA) -Türk Kızılay Bursa Şubesi, Başkan Prof. Dr. Murat Tutanç’ın da katılımıyla 29 Ekim kutlamalarında yer aldı. Atatürk Heykeli’ne çelenk bırakan Şube, aynı zamanda Kızılay Haftası başlangıcı olan 29 Ekim’de Cumhuriyet Yürüyüşü’ne de katılarak gerçekleşecek bir dizi etkinliğin startını verdi.

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, birlik beraberlik mesajı verdiği açıklamasında, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Tutanç, “Birlikte güzel işler başarma ruhu, tıpkı Cumhuriyetimizde olduğu gibi Kızılay için de geçerli” diyerek, “Görüyoruz ki bağışçılarımızın desteği ve gönüllülerimizin çalışmaları birleştiğinde ortaya çok anlamlı işler çıkıyor, birlikten kuvveti doğuruyoruz.  29 Ekim vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bu toprakları vatan yapan tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası’nı bu yıl da yurt genelinde çeşitli etkinliklere sahne olacağını belirten Başkan Tutanç, Bursa’da Kızılay ruhunu yeniden yaşatarak, toplumdaki bilinç düzeyini artırmayı hedefleyen çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Bursa’da Kızılay’dan birlik beraberlik mesajı