Bursa’da kitap yazan öğretmenlere teşekkür

featured
service

Bursa Ortaöğretim Kitap Yazma Komisyonunda görev yapan öğretmenlere Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Programları ve Ders Kitapları Daire Başkanlığınca hazırlanan Teşekkür Belgeleri, Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törenle verildi.

BURSA (İGFA) – Bursa’da düzenlenen törene İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Arslan, kitap yazım komisyonunda görevli öğretmenler ile kitap yazım çalışmalarına katkı sunan üniversitelerin öğretim üyeleri katıldı.

Kitap yazma komisyonunda görev alan öğretmenlere yürüttükleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunarak sözlerine başlayan İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Bursa’da kitap yazma komisyonun çok kıymetli çalışmaları olduğunu anımsatarak, “Üniversite hocalarının da koordinatörlüğünde güzel çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çalışmalara katkı sunan herkesi kutluyorum. Hayatımızı bir eserle taçlandırdığımızda o zaman hayatımızın da bir anlamı oluyor. Gençlerimizin okuyarak istifade ettikleri bir eser bırakmak, öğrencilerimizin geleceğini şekillendirmelerinde gerekli olan öğretilere katkıda bulunmak, onlara bu anlamda bir iz bırakmak çok kıymetli. Bursa’nın bu alandaki başarısının ilerleyen günlerde de katlanarak artmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında komisyonda görevli öğretmenlere teşekkür belgeleri törenle verildi.

Bursa’da kitap yazan öğretmenlere teşekkür