Bursa’da ‘Kadın gözüyle Bursa’ projesi tanıtıldı

featured
service

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen “Kadın Gözüyle Kadim Şehir Bursa” proje yarışması tanıtım toplantısı Gölpark Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

BURSA (İGFA) – Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın Meclisi, Bursalı kadınların şehrin sorunlarına sahip çıkmaları ve karar alma süreçlerine katılmaları amacıyla “Kadın Gözüyle Kadim Şehir Bursa” başlıklı proje yarışması düzenledi.

Gölpark Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen proje yarışmasının tanıtım toplantısına, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan ve Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ile kadın meclisi üyeleri katıldı.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, Kadın Meclisi üyelerine teşekkür etti. Kadın Meclisi’nin yine farklı bir proje ile toplumun karşısına çıktığını ifade eden Orhan, “Olumsuzlukları ne kadar aza indirebilirsek, dünya şartlarına ne kadar uygun hale getirebilirsek, o kadar başarılı oluruz. Her birimiz bu gayede mücadele ediyor, gayret gösteriyoruz” dedi.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ise, amaçlarının kadınların üretim, ticaret, siyaset ve kültür sanat gibi pek çok alanda daha aktif rol alabilmesinin sağlanması, projeler üretilebilmesi ve yapılan projelerin hayata geçirilmesi olduğunu söyledi. Bu kapsamda “Kadın Gözüyle Kadim Şehir Bursa” proje yarışmasını hayata geçirdiklerini belirten Kocabıyık, “Kadın Gözüyle Kadim Şehir Bursa” proje yarışmasına, www.bursakentkonseyi.org.tr adresinde yer alan form doldurularak, 20 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru yapılabileceğini kaydetti.

Bursa’da ‘Kadın gözüyle Bursa’ projesi tanıtıldı