Bursa’da imzalar ‘çevreci işbirliği’ne atıldı

featured
service

Bursa’ya kazandırılacak önemli hizmetlerde ortak aklı devreye alarak akademik odalarla işbirliği içerisinde içinde hareket eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü imzaladı.

BURSA (İGFA) – Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ile Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şubesi arasındaki protokol, tarihi belediye binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Sevim Yürüten arasında imzalandı.

BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç’in de katıldığı imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın hızla sanayileşen ve hızla gelişen bir şehir olduğunu hatırlatarak, yaşanan hızlı gelişmeye paralel olarak çevreyle alakalı bazı olumsuz yansımaların da gelişebildiğini söyledi. Başkan Aktaş, bu anlamda akademik odalarla işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirterek, BUSKİ’nin kentsel çevre yatırımları planlama ve gerçekleştirme aşamalarında çevre mühendisliği disiplini çerçevesinde faaliyetler yürüttüğünü dile getirdi.

Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Sevim Yürüten de meslek alanları ile ilgili çok önemli bir teknik protokol imzaladıklarını belirterek, işbirliği nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.

Bursa’da imzalar ‘çevreci işbirliği’ne atıldı