Bursa’da Fashion Week başlıyor

featured
service

FASHİON WEEK-4 Moda Günleri ‘Kozanın İpeğe Yolculuğu’ konulu etkinliklerle start alıyor. Ülkemizin, dünya modasında boy gösterecek tasarımcı ve yeteneklerini ortaya çıkarma hedefiyle düzenlenen organizasyonun yine görkemli defilelere sahne olması bekleniyor.

BURSA (İGFA) –  Bursa Fashion Week-4 Moda Günleri’nin Organizasyon Komitesi’nden yapılan açıklamada ‘Tekstil Şehri’ unvanını taşıyan Bursa’nın, dünya devlerinin fason üssüne dönüştüğü aktarıldı. Dünya markalarının kumaş ve konfeksiyon üretiminin kalitesi yüksek üretim ile Bursa’nın fason üretiminin dışına çıkamadığının aktarıldığı açıklamada, “Bursa Fashion WEEK-4 “Kozanın İpeğe Yolculuğu” tasarım yarışması ile 170 başvuru sonucunda ön eleme sonucu 18 finalistini belirleyerek 31 Ekim 2021  Final Defilesi ile  kazanan finalistlerini belirleyecek.

 

Yurtiçi ve yurtdışından katılan finalistler  Heybeli Otel’deki Final Defilesi’nde ödül töreninde buluşacak. Jüri Komite Başkanı Muzaffer Çaha başkanlığında yürütülen ön eleme birbirinden değerli Jüri Üyeleri puanlamaları ile en başarılı tasarımcıları belirleyecek.

Komitede Galatasaray önceki dönem başkan yardımcılarından Turgay Kıran, modacı Yaşariye Dogan, iş insanları Ali Sayın, Sami Bilge, Levent Bilek, Mustafa Barutçuoğlu, Hakan Kızılırmak, Aykut Aydın, Banu Özdağ ile gazeteci Muammer Kapucuoğlu ve koreograf Asil Çağıl gibi  isimler yer alıyor. Ayrıca Bursa 1326 Panorama Müzesi’nde Şehr-i Sultan Emelya Haute Couture Defilesi, Karkent Tekstil Fabrikası’nda da Leyla Uluk Moda Dizayneri Kadın Couture Defilesi gerçekleşecek. Heybeli Otel Bursa’da 31.Ekim’de Bursa Fashion Week-4 Gala ile Sponsor Ödül Töreni’nin yanı sıra karma defile ile gece taçlanacak” denildi.
 
Moda Günleri’ne  Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Referans Catering, Livza Uyar, Sente Services, Klàss Magazin ile Bursada Bugün destek veriyor.

Bursa’da Fashion Week başlıyor