Bursa’da AK Partili başkanlar şehrin geleceğini konuştular

featured
service

Bursa’da 17 ilçede hayata geçirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerin konuşulduğu toplantıda AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

BURSA (İGFA) – Bursa Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri, il yürütme kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Gürkan, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin çalışmalarının yanı sıra yakın takipçisi oldukları merkezi hükümetçe yürütülen yatırım projeleri ile Bursa’nın her noktasına Bursalılara yakışır hizmetlerin getirilmesi için çalıştıklarını belirtti.

Davut Gürkan, tüm teşkilatları, milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte yürüttükleri saha çalışmalarıyla şehrin her noktasında her kesimden hemşehrileri ile düzenli aralıklarla biraraya geldiklerini belirterek, şehrin talep ve isteklerini Bursa halkı ile birlikte zamanında hamlelerle çözmeye çalıştıklarının söyledi. Bursa’da bugüne kadar sürdürdükleri sorumluluklarla Bursa’ya yakışır hizmetleri sürdüreceklerini kaydetti.

Bursa’da AK Partili başkanlar şehrin geleceğini konuştular