Bursa’da ‘1 Başka Tiyatro’ LÖDER için oynadı

featured
service

Hiçbir ticari kaygısı olmayan tiyatro topluluğu 1 Başka Tiyatro, “Doğru mu doğrular?” adlı oyunu Bursa’da Lösemili Çocuklara Yardım Derneği (LÖDER) yararına sahneledi.

BURSA (İGFA) – Çeşitli iş kollarında aktif iş hayatları olan tiyatroya gönül veren bir grup sanatseverin bir araya gelerek oyunlarını sahneleyen 1 Başka Tiyatro, dört gece boyunca Bursa LÖDER yararına oynadı.

Hiçbir ticari kaygısı olmayan tiyatro topluluğu her zaman Bursa LÖDER’in yanında olduklarını bir kez daha gösterdi. Marsala Tekstil sponsorluğunda Uğur Mumcu sahnesinde oynayan ekip izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Bursa LÖDER Yönetim Kurulu üyesi, aynı zamanda oyunun yönetmen yardımcılığını da yapan Özgür İde Acarbabacan, 5 sezondur 4. oyunları ile her sene daha çok çocuğa yardım edebildiklerini belirtti. Sanatla yardım yapmanın ayrıcalığını yaşadıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Acarbabacan, “Doğru Mu Doğrular?” adlı 1BaşkaTiyatro’dan Elif Epiri yazdığı oyunu Serkan Çetinkaya’nın yönettiği ve Bursalı sanatseverler tarafından çok beğenildiğini söyledi.

LÖDER Başkanı Prof. Dr. Adalet Güneş, Bursa halkının destekleri ile ayakta kaldıklarını belirterek, çok sayıda çocuğun tedavisinde çalıştıklarını ve bu zorlu süreçte ailelerine de destek olduklarına dikkati çekti. Güneş, her zaman yanlarında olan 1 Başka Tiyatro ekibi ve kurumsal gönüllü firmalara da teşekkür etti.

Bursa’da ‘1 Başka Tiyatro’ LÖDER için oynadı