Bursa Yıldırım’da üçlü açılış

featured
service
Bursa Yıldırım'da üçlü açılış 1

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde çehresini değiştirecek projelere imza atan Yıldırım Belediyesi, üç dev hizmetin açılışını yaptı.

BURSA (İGFA) – Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projelere imza atan Yıldırım Belediyesi, üç dev hizmetin açılışını yaptı. İlçeye Ulus Kadın Spor Merkezi, Arabayatağı Fetih Aile Sağlığı Merkezi ve Hüma Hatun Kadın Girişimcilik ve Eğitim Merkezi’ni kazandıran Yıldırım Belediyesi’nin açılış programına Başkan Oktay Yılmaz, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, Hayırsever Nurten Oğuz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yıldız, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akif Bingöl, Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, AK Parti ve MHP meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.
YILDIRIM’DA KADINLAR İÇİN YENİ SPOR MERKEZİ
600 metrekare kullanım alanına sahip Ulus Kadın Spor Merkezi’ni vatandaşın istifadesine sunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ın dört bir köşesine spor tesisleri inşa ettik. Çocuklarımız, gençlerimiz bu tesislerden istifade ederken kadınlarımıza özel tesisler yapmayı unutmadık. İstedik ki kadınlarımıza özel spor merkezleri olsun ve hanımefendiler gönül rahatlığı ile buralardan faydalansın. Sinandede, Dr. Sadık Ahmet ve 75. Yıl Kadın Spor Merkezimizde eğitimler tüm hızıyla devam ederken Ulus Kadın Spor Merkezi’ni de ilçemize kazandırdık. Burası sadece bir spor merkezinden ibaret değil aynı zamanda kadınlarımız için bir sağlıklı yaşam merkezi. Yaş, kilo ve sağlık durumlarına göre kadınlarımıza fitness, step, pilates ve kişiye özel antrenman programları uygulanmakta. Yine merkezimizde kadınlarımızın sağlıklı şekilde beslenmeleri için ücretsiz diyetisyen hizmeti verilmektedir. Yani bu merkezde kadınlarımız hem spor yapacak hem de sağlıklı bir yaşama kavuşacak. Fitness salonu, soyunma odası, duşlar bulunan spor merkezimizde 3 antrenör, 1 diyetisyen ve 3 personel olmak üzere toplam 7 görevli arkadaşımız hemşehrilerimize hizmet veriyor. Ben Ulus Kadın Spor Merkezi’mizin tüm kadınlarımıza ve Yıldırım’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Yıldırım’a kazandırdığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür ederek, “Oktay Başkanı’mız Yıldırım için Yıldırım gibi çalışıyor. Her hafta bir mahallede açılış gerçekleştiriyor. Ben kendisine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Böylesi bir hizmeti vatandaşın istifadesine sunduğu için Oktay Yılmaz’a teşekkür eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yıldız, “Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz, Yıldırım için yılmadan çalışıyor. Ulus Kadın Spor Merkezi, Arabayatağı Fetih Aile Sağlığı Merkezi ve Hüma Hatun Kadın Girişimcilik ve Eğitim Merkezi’nin Yıldırım için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bursa Yıldırım’da üçlü açılış