Bursa Yıldırım’da spora destek sürüyor

featured
service

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde yeni spor tesisleri kazandırırken, mevcut tesislerde de renovasyon çalışmaları gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, bunların yanı sıra ilçedeki amatör spor kulüplerini de destekliyor.

BURSA (İGFA) – Yıldırım’da sporu ve sporcuyu önceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçede faaliyet gösteren 50 amatör spor kulübü başkanları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Programa, Başkan Oktay Yılmaz ve spor kulübü başkanlarının yanı sıra Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü Başkanı Muammer Özbey, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Yıldırım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Demirci, AK Parti Yıldırım İlçe başkanı Ali Erbay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mutlu Keskin, Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanı Çetin Yıldız katıldı.

Yıldırım’da sporu ve sporcuyu her daim desteklediklerinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yerel yönetim olarak, amatör spor kulüplerimize elimizden geldiği kadar destek olmaya gayret ettiklerini belirterek, spora, sporcuya ve kulüplerimize desteklerin bundan sonra da artarak süreceğini söyledi.

SPOR KENTİ YILDIRIM

Yıldırım’da herkesi sporla buluşturmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Tüm vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık ve yenilerini inşa etmeye devam ediyoruz. Bursa’nın en büyüğü olan ‘Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ni ilçemize kazandırırken, ‘Ulus Kadın Spor Merkezi’ni de Yıldırımlıların hizmetine sunduk. ‘Fidyekızık Spor Tesisi’ni 2 Milyon TL’lik bir yatırımla yeniledik. ‘Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi’mizi yenileyerek, modern bir gençlik ve spor merkezine dönüştürüyoruz. Çalışmaların sürdüğü ‘Mimar Sinan Spor Tesisi’mizi ise donanımlı bir spor kompleksine çeviriyoruz. ‘Sıracevizler Pazar Alanı’na ilave edeceğimiz yeni katta da kadın, çocuk ve gençlerimiz için spor salonları yer alacak. Millet Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nin alt katında yer alacak kadın spor merkezi ve çocuklarımız için karate, tekvando ve jimnastik salonlarını yakın zamanda hizmete açacağız.  ‘Akçağlayan Spor Sahası’, ‘Yiğitler Spor Sahası’ ve ‘Beyazıt Halı Sahası’ da yine 2 yıllık süreçte ilçemize kazandırdığımız spor yatırımları arasında yer alıyor. İnşallah yakın zamanda, Samanlı, Bağlaraltı ve İsabey mahallelerimize de birer spor sahası kazandıracağız. Yıldırım’da sporu tabana yayacağız” diye konuştu.

Bursa Yıldırım’da spora destek sürüyor