Bursa Yıldırım’da genç iletişimcilere ‘etkili’ tüyolar

featured
service

Bursa’da İmza Akademi Müdürü Elif Madak, Kişisel Gelişim Uzmanı Funda Uzgidiş Çelfiş, etkili iletişim kurmada ve kariyer planlamasında dikkat edilmesi gerekenleri Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle paylaştı.

BURSA (İGFA) – Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Ömer Yılmaz, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo ve Televizyon bölümü öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

İletişimin yüzde 60’lık bir kısmını beden dilinin oluşturduğunu ifade eden Elif Madak, beden dili eğitiminde kişilere vücudun nasıl doğru kullanılması gerektiğini, duruşunun nasıl olması gerektiğini, nasıl bacak bacak üstüne atılması gerektiğini, mimiklerimizi doğru kullanıp kullanmadığımızı uygulamalı bir şekilde anlattıklarını söyledi.

Günlük hayatta sürekli yapılan hareketlerin her birisinin bir anlamı olduğunu ifade eden Madak, “Beden dilinin farklı ülkelerde farklı anlamlar içeriyor. Bizim ülkemiz de normalde kullandığımız bir beden dili diğer ülkelerde farklı anlamlar içerebilir. Bu sebeple beden dilimizi öğrenirken dünya genelinde kullanılan biçimlerine de dikkat etmemiz gerekli” diye konuştu.

Bursa Yıldırım’da genç iletişimcilere ‘etkili’ tüyolar