Bursa Yıldırım’da genç fikirlerle buluşuldu

featured
service

Bursa’da Yıldırım Belediyesi, ilçede yaşayan genç nüfusun ihtiyaçlarının doğru şekilde tespit edilmesi için Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki öğrenci kulüplerinin başkanları ile bir araya geldi.

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği gençlik buluşmasında Bursa Teknik Üniversitesi’ndeki 56 kulüp başkanı ile bir araya geldi. Programda söz alan, bilim, kültür-sanat ve spor toplulukları başkanları, Yıldırım Belediyesi’nden beklentilerini dile getirirken, ilçeye dair fikirlerini ve projelerini paylaştı.

Yıldırım’ı ortak akılla yönettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Gençlerimiz bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Yıldırım Belediyesi olarak gençlik çalışmalarımıza gençlerimizin rehberlik etmesini çok önemsiyoruz. Bu yüzden sık sık gençlerimizle bir araya gelip, onların fikirlerini ve önerilerini dinliyoruz” dedi Gençlerin kendilerine enerji verdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, gençlerle gerçekleştirilen toplantılarda alınan kararlarla yeni projelerin temellerini atacaklarını söyledi.

Bursa Yıldırım’da genç fikirlerle buluşuldu