Bursa Yıldırım’da Erikli turu

featured
service

Bursa Yıldırım’da her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle ve esnaf ziyaretleri kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ile birlikte Erikli Mahallesi sakinleriyle buluştu.

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ile birlikte Erikli sakinlerini ziyaret etti.

Bölgede yürütülen çalışmaları ve hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, esnaflara da ‘hayırlı işler’ dileyerek, gençlerle sohbet etti.

Mahalle ziyaretleriyle, belediye makamını vatandaşın ayağına götürdüklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez.  Bu nedenle biz de hizmet ve projelerimizi sahada, hemşehrilerimizi dinleyerek şekillendiriyoruz” dedi.

HEDEF: MUTLU YILDIRIM

Yıldırım Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan ve devam eden çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırım’da hizmet kalitesinin arttırılması için ziyaret ve istişarelere büyük önem verdiklerini belirterek mahalle ziyaretlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da Erikli turu 1

İstişarelerin Yıldırım’ın geleceğini şekillendirmede büyük bir öneme sahip olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Yılmaz, hizmet planlaması doğrultusunda sosyal, kültürel, fiziki yatırımlarımıza ve yeni projelerle devam ettiklerini kaydetti.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise, vatandaşların görüşlerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, “Biz de her bölgemize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmek için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle şehrimizi yarınlara daha güçlü taşıyacağız” dedi.

Bursa Yıldırım'da Erikli turu 2

Bursa Yıldırım’da Erikli turu