Bursa Yıldırım’da eğitim yol haritası belirlendi

featured
service

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç ve ilçedeki 30 okul müdürü ile bir araya geldi.

BURSA (İGFA)-Toplantıda, Yıldırım’ın gençlik çalışmalarından bahseden Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, müdürlerle ilçedeki gençler için birlikte neler yapılabilir sorusu üzerine istişarelerde
bulundu.

Pazartesi günleri gerçekleştirdikleri okul ziyaretleri ile öğrencilerin ve öğretmenlerin taleplerini dinlediklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım’da haftanın ilk mesaisini öğrencilerimizle açıyoruz. Buluşmalarımızda öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek, onların talep ve önerilerini dinliyoruz. Eksikleri yerinde tespit ediyor çocuklarımızın eğitimine katkı sunmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin geleceği için sık sık milli eğitim müdürlüğümüz ve okul müdürlerimizle bir araya geliyoruz. Ortak gayemiz, milli, manevi değerlerine bağlı bilimle barışık ve çalışkan bir gençlik yetiştirmektir. Bu konuda, okullarımız için ne yapabiliriz, eğitime nasıl katkı sağlayabiliriz düşüncesi ve çabası içinde il ve ilçe milli eğitim müdürümüz ile okul müdürlerimizle verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

Bursa Yıldırım’da eğitim yol haritası belirlendi