Bursa Yıldırım’da eğitim seferberliği

featured
service

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldırım Kaymakamlığı, üniversite sınavına hazırlanan gençlere destek oluyor.

BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Kaymakamlığı ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, pandemi sürecinde 9 ile 10’uncu sınıf eğitimlerinde aksaklık yaşayan ve şu anda 11’inci sınıfta eğitim gören öğrencilerin üniversite sınavlarındaki başarılarını arttırmak için önemli bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında, Yıldırım Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldırım Beyazıt Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yeşilyayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yiğitler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden toplamda 137 öğrenciye takviye kurs ve yardımcı kitap desteği veriliyor.

Her hafta Yıldırım’daki bir okulda bayrak töreninde öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Her hafta okul buluşmalarımızda öğrencilerimizle ve eğitimcilerimizle bir araya gelerek bizlerden taleplerini dinliyoruz. Gençlerimiz nitelikli şeyler üretsin diye bizler Yıldırım Belediyesi olarak her daim onların yanındayız” sözlerini kaydetti.

Bursa Yıldırım’da eğitim seferberliği