Bursa Yıldırım engel tanımıyor

featured
service
Bursa Yıldırım engel tanımıyor 1

Bursa’da Yıldırım Belediyesi, Engelsiz Yaşam Okulu’nda ‘Engelsiz Yaşam Okulu Sertifika Şöleni’ düzenledi.

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi, Engelsiz Yaşam Okulu’nda sene boyunca eğitim gören öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Cazibe Kültür Merkezi’nde ‘Engelsiz Yaşam Okulu Sertifika Şöleni’ düzenledi.

Sertifika törenine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muammer Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar Yıldırım İlçe Müdürü Murat Karaaslan, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selami Çiçek, Yıldırım İlçe Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Salih Aydar ve Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak katıldı.

Program, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve protokolün Engelsiz Yaşam Okulu’nda eğitimlerini tamamlayan 300 öğrenciye sertifikalarını takdim etmesiyle başladı. Ardından ‘Engelsiz Mutfak’ öğrencileri tarafından yapılan pasta Başkan Oktay Yılmaz ile birlikte kesildikten sonra Aysun Taşçeşme’nin konseri ile devam etti.

Yapılan her işin, üretilen her hizmetin ancak insanla buluşunca değer kazanacağını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, insana dokunan projeler içinde kendileri için en değerli olanların ‘özel çocuklar’ çin yapılan çalışmalar olduğunu söyledi. Hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşamın içinde tutmak için ‘Engelsiz Yaşam Okulu’nda gitar, piyano, bağlama, keman, ritim bateri, halk oyunları, el sanatları ve engelsiz mutfak gibi farklı branşlarda verilen derslerle özel çocukların eğitimine, sosyalleşmesine ve keyifli zaman geçirmesine imkân sağladıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Engelsiz Yaşam Okulu’muzda; 2019’da 1.400 öğrenciye, pandeminin etkili olduğu 2020’de 300 öğrenciye, bu yıl ise 637 öğrenciye eğitim verdik. İnşallah pandeminin tamamen ortadan kalkması ile birlikte daha çok gönle ulaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Bursa Yıldırım engel tanımıyor