Bursa Salaş Meyhane’de Cumhuriyet coşkusu

featured
service

Bursa’nın gözde eğlence mekanı Salaş Meyhane’de Cumhuriyet coşkusu yaşandı. Sesi ve sahnesiyle büyüleyen Tuğba Akyol, şarkılarıyla eğlence müdavimlerini coşturdu.

BURSA (İGFA) – Bursa Salaş Meyhane’de sahne alan Tuğba Akyol, muhteşem sesi ve coşturan sahnesiyle Cumhuriyet Bayramı’nda muhteşem bir gece yaşattı.

Bursa gecelerinin vazgeçilmez ismi Tuğba Akyol, Cumhuriyet Bayramı Özel gecesinde sahne performansıyla büyüledi. Kırmızı abiye ile sahneye çıkan Akyol, güzelliği ve şarkılarıyla nefes kesti.

İGF Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Bursalı ünlü solist Tuğba Akyol, Bursalıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Bugün çok özel bir gün. Salaş Meyhane müdavimleriyle Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşıyoruz. Yakın zamanda klip ve albüm ile hayranlarımızı mutlu edeceğiz. Bursalıların Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

Salaş Meyhane sahibi Cengiz Yazıcı ise, Cumhuriyet Bayramı’nda neşe ve coşkunun birarada olduğunu ifade ederek, pandemi süreci sonrasında Bursa’da mekanlarda eğlence özlemi olduğunu, kendilerinin de buna katkı koymaya çalıştıklarını söyledi.

Bursa Salaş Meyhane’de Cumhuriyet coşkusu