Bursa Osmangazi’ye İslami İlimler Merkezi

featured
service

Bursa’da Ulu Cami Derneği Osmangazi’ye İslami İlimler Merkezi inşa ediyor.

BURSA (İGFA) – Bursa Ulu Cami Onarım Donatım ve Bakım Derneği olarak yapımı üstlenilen Bursa Ulu Camii Kur’an ve İslami İlimler Merkezi’nin inşaat yapımı protokolü Osmangazi Müftülüğü’nde gerçekleştirildi. Osmangazi Müftüsü Mehmet Uzun ve dernek yöneticileri ile birlikte yapılan protokol ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Hilmi Şanlı, dernek olarak uzun zamandır planlaması yapılan projenin protokol ile sonuçlandığını söyledi.

Ulu Cami bünyesinde Küçük Balıklı Mahallesi’nde 2,5 dönüm arazi üzerine erkek yatılı 130 kişi kapasiteli İslami İlimler ve Kur’an Eğitim Merkezi’nin inşasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Şanlı, “Derneğimize bugüne kadar hizmet vermiş önceki dernek başkanlarımız sırasıyla Sadık Uysal, İbrahim Aydın, Mustafa Gökbulut ve Merhum İbrahim Şahin başkanlarıma ve beraberlerinde görev alan yönetim kurullarına şükranlarımızı sunuyoruz. Hakkın rahmetine kavuşanlara Yüce Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, afiyet ve huzur diliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Birlikte huzur içerisinde görev yaptığım Yönetim Kurulumuz Mustafa Kaymaz, Ahmet Tunç, Osman Şahin, Mustafa Şahin, İzzet Tohum ve Mustafa Nadir Beylere de huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Hangi saat hangi iş olsa ibadet aşkıyla koşup geldiler, her türlü işe omuz verdiler” diye konuştu.
İmza protokolünde Bursa Ulu Cami Derneği Yönetimden Osman Şahin, Halil Özkan, Mustafa Kaymaz, Mustafa Şahin, Ahmet Tunç, Tahsin Karanfil, Emin Ülker, Şaban Çağlar, İzzet Tohum da hazır bulundu

Bursa Osmangazi’ye İslami İlimler Merkezi