Bursa Osmangazi’den geçmişe vefa

featured
service
Bursa Osmangazi'den geçmişe vefa 1

Bursa’da Osmangazi Belediyesi geçmişine sahip çıkıyor.

BURSA (İGFA) – Osmangazi ilçesi sınırlarında 1989-1994 yılları arasında Demirtaş Belediye Başkanlığı yapan ve geçtiğimiz yıl Kasım ayında vefat eden Halil Satık’ın ismini, Demirtaş Sakarya Mahallesi’ndeki bir parka verdi. 

Parkta incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Yaşadığı şehir ve vatandaşları için hizmet etmiş kişilerin unutulmaması gerekiyor. Bunlardan biri olan Halil Satık başkanımızın adını da, bu parkla ölümsüzleştirmiş olduk” dedi.

Demirtaş’ın, modern ve planlı yapılaşması ile Osmangazi’nin en hızlı gelişen bölgelerinden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak bizler de, bu gelişimle birlikte ortaya çıkan ihtiyaçları karşılamak için sürekli yatırım yapan, yeni eserler, yeni parklar, meydanlar kazandıran bir belediyeyiz. Hizmet üretmenin en zor olduğu bir merkez ilçe olarak, bir yandan yeni park ve meydanlar yapıyoruz, bir yandan da mevcut parklarımızı yeniliyoruz” diye konuştu.  

Osmangazi genelinde 700’ün üzerinde parkın olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sadece Demirtaş’ta 35 park olduğunu anımsattı.

Bursa Osmangazi’den geçmişe vefa