Bursa Osmangazi’den dağ yöresine hizmet yağmuru

featured
service
Bursa Osmangazi'den dağ yöresine hizmet yağmuru 1

Merkezden kırsal kesime kadar vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerin kesintisiz şekilde sunulduğu Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Bursa-Keles yolu üzerinde bulunan Doğancı ve Çaybaşı mahalleleri arasındaki bölgede yolların bozuk olan kısımları yenilenerek sıcak asfaltla kaplanıyor.

BURSA (İGFA) – Sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği bölgede, Bursa’nın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte incelemelerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Keles yolunun bozulan zemininin yenilenerek sıcak asfaltla kaplandığını söyledi. Bursa-Keles yolunda arazi yapısı ve ağır kış şartları nedeniyle kayma ve çökme gibi nedenlerden dolayı yer yer bozulmalar meydana geldiğini ifade eden Kılıç, “Bursa’mızın dağ ilçelerinden biri olan Keles yolunun bozulan kısımları yenilenerek sıcak asfalt ile kaplanıyor. Aynı zamanda Osmangazi ilçemizin bir mahallesi olan Doğancı ve Çaybaşı mahallelerimiz arasında kalan bölgede yürütülen çalışmaları, Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanımız Ufuk Cömez ile birlikte yerinde inceledik” dedi.

AK Parti iktidarı döneminde dağ bölgesine çok önemli hizmetler yapıldığını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Bursa-Keles yolunun açıldığı günden bugüne en kapsamlı yenileme çalışması iktidarımız döneminde gerçekleştiriliyor. Kayma ve çökmelerin yaşandığı bölgelerde zemin güçlendirilip yenilendikten sonra sıcak asfaltla kaplanıyor. Şehir merkezlerimizde, ilçe merkezlerimizde olduğu gibi kırsal kesimlerimizde de altyapı ve diğer yatırımlarımız devam ediyor. Milletimize hizmet noktasına durmadan çalışıyoruz. Devletimizin kurumları, belediyelerimiz bu konuda büyük bir gayret gösteriyor. Her alanda olduğu gibi ulaşımda da cumhuriyet tarihimizin en büyük hizmetlerini hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Bursa’mızın dağ ilçelerine ulaşımı sağlayan yollarımız da tamamen yenileniyor” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Kılıç ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Osmangazi’de hizmetlerin kurum farkı gözetmeksizin vatandaşın ihtiyacı doğrultusunda yürütüldüğünü belirtti. Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak merkezden en uç noktaya kadar sorumluluk alanımız olan bölgelerde ulaşım, alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla Osmangazi’nin daha yaşanabilir olması için çalışıyoruz. Devletimizin diğer kurumları da, milletvekillerimizin girişim ve destekleriyle şehrimizin dört bir yanını hizmetlerle donatıyor. Bu güç birliğinden başta vatandaşlarımız olmak üzere ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz kazançlı çıkıyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ile birlikte, Bursa-Keles yolu üzerinde devam eden asfalt kaplama çalışmalarının yapıldığı yerde inceleme gezisine katılan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de, ilçede gerçekleştirilen yatırımlara verdiği destekler için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Milletvekili Ahmet Kılıç’a teşekkür etti.

Bursa Osmangazi’den dağ yöresine hizmet yağmuru