Bursa Osmangazi’de yatırım buluşması

featured
service

Bölgesel Mahalle Danışma Meclis Toplantısı’na konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BURSA (İGFA)- Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti Osmangazi Bölgesel Mahalle Danışma Toplantısı’na AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri katıldı. 

Toplantıda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler her mahallemizde hizmet üretiyoruz. Muhtar ve mahalle temsilcilerimizle bir araya geldiğimiz bu bölgedeki mahallelerimizde de pek çok hizmet gerçekleştirdik. Panayır’da güzel bir kapalı pazar alanı inşa ettik. Doğanevler Mahallemize kamulaştırmalar sonucu elde ettiğimiz alanda büyük bir meydan inşa ettik.

Demirtaş Meydanı, yine o bölgede fonksiyonel bir hizmet binası oldu. Avdancık köprüsünü sıfırdan yaptık. Demirtaş Yüzme Havuzu ve BAREM bu bölgemizde yaptığımız hizmetlerden bazıları. Emek bölgesinde meydan, kapalı pazar alanı, bilgi evi, taziye evi gibi pek çok hizmet gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. 

 

Bursa Osmangazi’de yatırım buluşması