Bursa Osmangazi’de Gençosman Ayakkabıcılar Çarşısı canlanacak

featured
service

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Gençosman Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı ile bir araya geldi.

BURSA (İGFA)- AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen ‘Esnaf Buluşması’nın son adresi Gençosman Ayakkabıcılar Çarşısı oldu. Bölge esnafının geniş katılım sağladığı etkinliğe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Akkaya, il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ve mahalle temsilcileri katıldı.

Başkan Dündar, ayakkabıcı esnafının sorun ve sıkıntılarının konuşulduğu toplantıda, esnafın talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Toplantıda yaptığı konuşmada Osmangazi’de yaşayan herkese hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Dündar, bir zamanlar Türkiye’de ayakkabı imalatı ve ticaretinin merkezi olan Gençosman Ayakkabıcılar Çarşısı’nı yeniden eski günlerine kavuşturmak için ortak hareket edip bir yol haritası belirlemek gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

Bursa Osmangazi’de Gençosman Ayakkabıcılar Çarşısı canlanacak