Bursa Osmangazi’de dev tesiste ilk antrenman

featured
service

Osmangazi Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılan uluslararası standartlardaki Osmangazi Atletizm Salonu, sporculara ilk kez kapılarını açtı.

BURSA (İGFA)- Osmangazi Belediyespor’un alt yapısında yetişen şampiyon atletler, kısa süre önce yapımı tamamlanan Osmangazi Atletizm Salonu’nda piste indi. Osmangazi Belediyesi tarafından Küçükbalıklı Mahallesi’nde 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen modern tesis, hizmet vermeye başladı. 72 metre çatı açıklığı ile Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise en önemli atletizm salonu olma özelliği taşıyan dev hizmet; ilk olarak ulusal ve uluslararası platformlarda bayrağımızı göndere çeken şampiyon sporcuları ağırladı. Genç yıldızlar, sporun ve dinamizmin simgesi olan Osmangazi Atletizm Salonu’na girdikleri anda büyük heyecan yaşadı.

Dünya Atletizm U20 Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi olan milli atlet Berke Akçam, yeni bir tesiste antrenman yapmanın ayrıcalığını yaşadıklarını ifade ederek, “Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Atletizm Salonu’nda ilk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Burası inanılmaz bir atmosfere sahip. Gerçekten çok iyi düşünülmüş bir proje” dedi. 

Bursa Osmangazi’de dev tesiste ilk antrenman