Bursa Osmangazi’de AK Kadınlarla buluştu

featured
service

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Mahalle Yönetimleri ile kahvaltıda buluştu.

BURSA (İGFA)- Soğanlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın yanı sıra AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı ve Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilşad Kafadar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Akkaya ile kadın kollarında görev alan mahalle yönetimleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana hayal edilemeyecek işleri hayata geçirdiğini belirterek, bu güzel işlerin arkasında kadınların çok büyük katkısı olduğunu vurguladı. Başkan Dündar, “Hizmet ürettikçe hep daha fazlası istendi. Bunun sonucu olarak Türkiye, alın teriyle 20 yılda tarihinde görmediği hizmetleri gördü. Hep birlikte koordineli bir şekilde yolumuzda yürüdük” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı ve Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, “Mahalle başkanları, bizim teşkilatımızın en önemli oluşumlarıdır. Kadınlarımızın yapmış olduğu görevler, ciddi anlamda bizler için çok değerli. Çünkü sevgisi ve emekleriyle değer katan, yaşatan, geliştiren kadınlarımız artık hayatın her alanında” ifade etti.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ise, “AK Parti’de kadınlar, siyasetin öznesi ve ayrılmaz bir parçasıdır. Türkiye’de kadınların süreçlere bu kadar yakın olduğu başka bir dönem olmamıştır.Çünkü AK Parti; kadınlar için siyaset değil, kadınlarla siyaset dedi. Sizler, kar kış demeden mahalleleri kapı kapı dolaştınız.” dedi.

 

 

 

 

Bursa Osmangazi’de AK Kadınlarla buluştu