Bursa Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy yollarına asfalt döktü

featured
service

Bursa Osmangazi Belediye ekipleri, köy yollarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için Nilüferköy Mahallesi’nde dolgu ve tesviye çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları sıcak asfaltla buluşturdu.

BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi, merkezden en uç noktaya kadar, 136 mahallenin tamamında gerek yaya, gerekse araç trafiği açısından, vatandaşların rahat ve konforlu ulaşıma erişebilmesi için çalışmalarına devam ediyor. 

Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Nilüferköy Mahallesi’nde, altyapı, dolgu ve tesviye çalışmaları tamamlanan 8 sokağı sıcak asfaltla kapladı.    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ” Nilüferköy  Mahallesi 17. Bayır Sokak, Yeşil Sokak, Kelebek Sokak, 14. Gümüş Sokak, 13.Çağlayan Sokak, Özkılıç Sokak, Nilüfer İnönü Caddesi ve isimsiz iki sokakta, dolgu ve tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yaklaşık 1 kilometrelik yol sıcak asfaltla kaplandı. Bu çalışmada 1.850 ton sıcak asfalt kullanıldı. Tesviye ve dolgu çalışmaları devam eden 14. Lale ve 20. Şirin Sokak da çalışmaların tamamlanmasının ardından asfaltla kaplanacak” dedi.       

Bursa Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy yollarına asfalt döktü