Bursa Nilüfer’den üreten kadınlara destek

featured
service

Bursa’da Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılarak İrfaniye Kadın Dayanışma ve Kültür Derneği’ne tahsis edilen dernek hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

BURSA (İGFA) –  Bursa’da merkez ve kırsal mahallelerinde kurulan, üreten kadın derneklerine çeşitli yardımlarda bulunan Nilüfer Belediyesi, son olarak İrfaniye Kadın Dayanışma ve Kültür Derneği’nin faaliyetlerini sürdürebilmesi için bina tahsisinde bulundu.

Yeni dernek binasına kavuşan, kentteki 34 mahalle kadın derneğinden biri olan İrfaniye Kadın Dayanışma ve Kültür Derneği, binanın mutfağında yapacakları yöresel lezzetlerleri, İrfaniye’ye gelecek konuklara sunmaya hazırlanıyor.

Açılış törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile birlikte önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, üretimin yanı sıra çeşitli kültürel etkinlikler ve eğitim programlarına da ev sahipliği yapacak dernekte, kadınların üretimde bulunduğu, evine ekonomik olarak katkı sunma imkanı yakaladığı ama aynı zamanda sosyal ve kültürel değerlerin de üretildiği bir merkez olacağını söyledi.

Dernek Başkanı Özlem Deniz de verdiği destekten ötürü Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bursa Nilüfer’den üreten kadınlara destek