Bursa Mustafakemalpaşa’da ‘özel’ coşku

featured
service

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde özel çocuklar için düzenlenen 2021’e veda balosunda renkli görüntüler yaşandı. Yeni yılın gelişini kutlayan özel çocuklar şarkılar eşliğinde dans edip doyasıya eğlendi.

BURSA (İGFA) – Yeni yıl etkinliğinde Mustafakemalpaşa Murat Uzgur Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim gören özel çocuklar önce kurs merkezini süsledi, daha sonra şarkılar ve oyunlar ile yeni yıl heyecanını hep birlikte yaşadılar.

Gönüllerince eğlenen özel öğrenciler, 2022 yılı için hem güzel dileklerde bulundu hem de moral depoladı.  Velilerin de katıldığı yeni yıl partisinde, keyifli dakikalar yaşayan öğrencileri öğretmenleri de yalnız bırakmadı.

Özel çocukların sadece belirli günlerde değil her zaman yanlarında olduklarını belirten Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ”Özel çocuklarımıza çok özel bir yılbaşı programı hazırladık. Gönüllerince güldüler, eğlendiler. Evlatlarımız ve aileleriyle birlikteyiz. Sevgi dolu bir hayat idealini her zaman gönlümüzde yaşatıyoruz. Çünkü Murat Uzgur Engelsiz Yaşam Merkezi; kalplerdeki umudun yeşerdiği, merhametin hayat bulduğu bir sevgi merkezi. Karşılıksız sevginin, fedakarlığın merkezi. Her birinin gözlerinden öpüyorum. En az onlar kadar özel ve değerli olan ailelerimize saygılarımı sunuyorum. 2022 yılı hepimize sağlık ve huzur getirsin.” dedi.

Bursa Mustafakemalpaşa’da ‘özel’ coşku