Bursa Müftüsü Karabayır görevine başladı

featured
service

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle geçen ay Diyarbakır İl Müftülüğü’nden Bursa’ya atanan Yavuz Selim Karabayır yeni görevine başladı.

BURSA (İGFA) – İlk olarak Bursa Valisi Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret eden Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, daha sonra İl Müftülüğü’nde Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve diğer Müftülük personeli karşıladı.

Makamına geçilerek Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edildikten sonra, kısa bir görüşme bulunalarak kendisine çiçek takdim edildi.

Müftülük Personeliyle bir araya gelen Müftü Karabayır; “Peygamberler şehri Diyarbakır’dan evliyalar şehri Bursa’ya gelmiş olmaktan dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Bize verilen bu emaneti hep birlikte gerektiği gibi sahip çıkıp sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Manevi atmosferi yüksek olan bu şehirde, üzerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Önceliğimiz İhlas ve samimiyetle görevimizi yerine getirmektir. Muhabbetle birliğimizi kuvvetli tutarak beraber çalışmayı umuyor ve temenni ediyorum” dedi.

Bursa Müftüsü Karabayır görevine başladı 1

Bursa Müftüsü Karabayır görevine başladı