Bursa Mudanya’da AK Parti’nin yeni başkanı Samast’tan göreve davet

featured
service

Bursa’nın Mudanya ilçesinde geçtiğimiz Genel Merkez tarafından ataması gerçekleşen AK Parti İlçe Başkanı Orhan Samast, yeni yönetim kurulunu oluşturmak için Mudanyalılara açık çağrı yaptı.

BURSA (İGFA) – AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimine yönelik yoğun ilgi ve başvuru olduğunu belirten İlçe Başkanı Orhan Samast, Mudanya’ya hizmet noktasında projeleri ve hedefleri olan Mudanyalılara açık çağrıda bulundu.

İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve muhtarların yanı sıra kanaat önderlerinin de fikirlerini alan Başkan Samast, “Mudanyamızın ve halkımızın dertleriyle dertlenip gece gündüz demeden çalışacak ve sorunları çözecek bir yönetim kurulu oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim Kurulu’nda yer almak isteyip başvuru yapan teşkilat mensuplarımızın AK Parti’ye yoğun ilgisi ve teveccühü var. Parti olarak Mudanya için hedefleri, hayalleri ve projeleri olan Mudanyalı hemşerilerime de kapımız her zaman açık. Mudanya’mıza yakışacak bir yönetim oluşturacak ve Mudanya’da yeni bir dönemi başlatacağız” diye konuştu.

 

Bursa Mudanya’da AK Parti’nin yeni başkanı Samast’tan göreve davet