Bursa Mudanya Yolu’nda sürücüler dikkat! İkinci etap trafik düzenlemesi…

featured
service

Bursa Mudanya Yolu’nda devam eden Emek-Mudanya gidiş istikametindeki hafif raylı sistem çalışmaları dolayısıyla ikinci etap trafik aktarım çalışmalarına 15 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlandı.

BURSA (İGFA) – Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nce, ihale edilen ve Söğüt-Taşyapı Hafif Raylı Sistem İnşaat A.O uhdesinde kalan ‘Bursa Emek-Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri’ işi kapsamında Mudanya Yolu, Emek-Mudanya gidiş istikametinde inşaat çalışmalarına 25 Şubat’ta başlamıştı.

UKOME Kurulu Alt Komisyonu’nun 15/04/2022 tarihi kararı doğrultusunda 2. Etap trafik aktarım çalışmalarına başlanacağı duyuruldu. 

Bu kapsamda kalıcı alternatif güzergâh imalatlarının tamamlanabilmesi için Mudanya Yolu, Endülüs Park Evleri önü (400 metre) Kent Merkezi gidiş istikametinde trafik aktarımı yapıldığı kaydedilirken, vatandaşların trafik levha ve işaretlemelere uymaları, alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Bursa Mudanya Yolu'nda sürücüler dikkat! İkinci etap trafik düzenlemesi... 1

Bursa Mudanya Yolu’nda sürücüler dikkat! İkinci etap trafik düzenlemesi…