Bursa İnegöl’ün belediye binası çalışmaları devam ediyor

featured
service

İnegöl Belediyesi tarafından 2018 yılı Şubat ayında temeli atılan, ancak daha sonra yaşanan gelişmeler neticesinde bir süre yapım çalışmaları duran yeni belediye hizmet binasında kaba inşaatın ve geri kalan kısmın tamamlanması için yapılan ihale sonrası çalışmalar hızla devam ediyor.

BURSA (İGFA)- Yeni belediye binasının ihale süreci sonrası çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, burada bir açıklamada bulundu. Başkan Alper Taban açıklamasında, “Yeni belediye hizmet binamızın çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Binalarımızın kabasının devam ettirilmesi ile ilgili ihale yapmıştık.

O süreçte de binaları çatı seviyesine kadar getirerek tamamlamış olduk. Hemen onun akabinde de işin artık bundan sonrasındaki kalan kısmını tamamlamak ile ilgili son ihalemizi gerçekleştirmiştik. Orada da yüklenici firmamız olan Akçadağ firması işi alarak bundan sonraki süreci tamamlamış olacak. Dışardan bakıldığında içeride bir faaliyet yok gibi gözükse de burada bir yüklenici işi almış durumda”dedi.

İhale süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapan Başkan Alper Taban, binanın 2022 yılsonuna kadar tamamlanacağını iletti.

Bursa İnegöl’ün belediye binası çalışmaları devam ediyor