Bursa İnegöl’de tahsilat servisleri hafta sonu açık

featured
service

İnegöl Belediyesi; Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 2. taksitlerinin son ödeme gününün 30 Kasım Salı olduğunu hatırlatarak mükelleflere çağrıda bulundu. Ayrıca belediyenin 6 ek hizmet binasında hafta sonu tahsilat servisleri hizmet vermeye devam edecek.

BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi, 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerine ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. İnegöl Belediyesi,  Emlak Vergisi, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2021 yılı 2. Taksit ödemesinin son gününün 30 Kasım 2021 Salı günü olması sebebiyle 27 Kasım Cumartesi ve 28 Kasım Pazar günleri 6 Ek Hizmet Binasında tahsilat servisleri hizmetini sürdürecek.

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Merkez Ek Hizmet Binası, Yeniceköy Ek Hizmet Binası, Kurşunlu Ek Hizmet Binası, Alanyurt Ek Hizmet Binası ve Tahtaköprü Ek Hizmet Binası tahsilat merkezleri Cumartesi ve Pazar günü 08.00-17.00 arasında açık olacak. Cerrah Ek Hizmet Binası da Cumartesi günü aynı saatlerde hizmet verecek.

Bursa İnegöl’de tahsilat servisleri hafta sonu açık