Bursa İnegöl’de protokol yeni yıla kamu personeli ve esnafla girdi

featured
service

İnegöl’de protokol üyeleri yeni yıla mesaide girdi. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, AK Parti İl Yöneticileri Ferhat Erol ve Şakir Emin’in yer aldığı protokol üyeleri, yıl başı gecesi görevli olan kamu personelleri ile işyerlerinde vatandaşlara hizmet sunan esnafları ziyaret etti.

BURSA (İGFA)-Akşam 22.00’da İnegöl Belediye binasında başlayan ziyarette, ilk olarak Zabıta Müdürlüğü ziyaret edildi. Burada zabıta personelinin yeni yılı tebrik edilirken, sahadaki zabıta ekipleri için de Başkan Alper Taban telsizden tebrik anonsu yaptı. Zabıta Müdürlüğü’nün ardından İnegöl Belediyesi’nin 7/24 hizmet sunan birimlerinden olan Çözüm Merkezi ziyaret edilerek personelin yeni yılı kutlandı. Vatandaşlardan gelen çağrılarla ilgili de bilgi alındı.

Belediye binasında yapılan ziyaretler sonrası protokol üyeleri İnegöl Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Ardından Rehber Kavşağı olarak bilinen polis kontrol noktasında görevli polis memurları ziyaret edilerek yeni yılları kutlandı. Emniyet birimlerinin ardından İnegöl Belediyesi’nin sahada görevli temizlik çalışanları da Merpa kapalı Pazar yerinde ziyaret edilerek hem kolaylıklar dilendi hem de yeni yılları kutlandı. Protokol üyeleri daha sonra sırasıyla; taksi durağı, İtfaiye Müdürlüğü ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bursa İnegöl’de protokol yeni yıla kamu personeli ve esnafla girdi