Bursa İnegöl’de parklar güvenli

featured
service

İnegöl Belediyesi, güvenli park uygulamaları kapsamında 19’uncu park olarak Mahmudiye Mahallesi Define Sokaktaki parka kamera taktı. Belediye Başkanı Alper Taban, “Geçtiğimiz yıl 12 parkımızda bu uygulamayı yapmıştık. Bu yıl da 10 parkımızda güvenli park uygulamasını tamamlayacağız. Define Sokaktaki yerimiz 7’nci noktamız” dedi.

BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi, güvenli park uygulamalarını şehrin dört bir yanında hayata geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 12 parkı kameralarla donatarak 7/24 izlenir hale getiren İnegöl Belediyesi, 2021 yılı için de 10 park hedefi koymuştu.

Bugün 7’nci parkta da güvenli park uygulaması aktif hale getirildi. Mahmudiye Mahallesi Define Sokakta bulunan çocuk oyun alanında 3 kamera ve 1 kayıt cihazı aktif hale getirildi. Bu uygulamayla beraber İnegöl’de şuanda toplam 19 park 62 kamerayla izleniyor.

Başkan Taban, 2021 yılında 10 güvenli park hedefi koyduklarını da anımsatarak, “Bu parkımızda 3 güvenlik kamerası hizmete alınmış oldu. Geçtiğimiz yıl 12 parkımızda bu uygulamayı yapmıştık. Bu yıl da 10 parkımızda güvenli park uygulamasını tamamlayacağız. Define Sokaktaki yerimiz 7’nci noktamız. Yıl sonuna kadar 3 parkımızda daha bu sistemi aktif hale getirerek 2021 hedefimize ulaşmış olacağız” dedi.

Bursa İnegöl’de parklar güvenli