Bursa İnegöl’de Kısa Film Atölyesi kayıtları başladı

featured
service

İnegöl Belediyesi, Kısa Film Atölyesi için kayıtlar başladı. 18 yaş üzeri herkes kursa katılabilecek. Atölyede Necdet Erdem ile Fatih Admış eğitim verecek

BURSA(İGFA)- İNESMEK bünyesinde verilecek olan Film Atölyesi için İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, proje eğitmeni Necdet Erdem, Kültür Sosyal İşler Müdürü Önder Kılıç ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Güçleçyüz’ün katılımıyla  basın toplantısı düzenlendi.

İnegöl yönetmenlerini ve senaristlerini yetiştirecek diyen Başkan Taban, ” İNESMEK bünyesinde yaklaşık 25 branşta 40 ayrı grupta kurslar düzenliyoruz. Bugün buna bir yenisini daha ekliyoruz bugün itibariyle. Özellikle İnegöllü genç yönetmenimiz Necdet Erdem Bey ve beraberinde Fatih Admış arkadaşımız önderliğinde, öğretmenliğinde genç yönetmen ve senaristlerimizi yetiştirmek istiyoruz.  İnegöl Film Atölyesi akıcı bir okuma ile biraz olsun yazabilme becerisi kazanmış her adaya açıktır. Yine 18 yaşından büyükler eğitimlere katılabilirler” dedi.

 

 

 

Bursa İnegöl’de Kısa Film Atölyesi kayıtları başladı