Bursa İnegöl’de Akhisar Miraç Camii

featured
service

Akhisar Mahallesi Karalar yolu üzerinde Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi’nin de katkılarıyla hayırsever işadamı tarafından yapılan Akhisar Miraç Camii, düzenlenen törenle açıldı.

BURSA(İGFA)- Akhisar Mahallesinde 2017 yılında İnegöl Belediyesi’nin tahsis ettiği 3 bin m2’lik alanda hayırsever işadamı tarafından yapımına başlanan Akhisar Miraç Camii, 2019 yılında hizmet vermeye başlamıştı. Caminin çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin malzeme desteği ve İnegöl Belediyesi’nin işçilik desteği ile tamamlandı. Yanındaki kuran kursu, lojmanı, taziye evi ve WC’leri ile eksiksiz şekilde hizmete giren cami için bugün açılış töreni düzenlendi.

12.00’da düzenlenen törene Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılışta, Belediye Başkanı Alper Taban konuklara hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Taban, “Bugün Akhisar Mahallemizde yapımı 2017 yılında başlayan camimizin açılışı için bir aradayız. Aslında camimiz 2019 yılında hizmet vermeye başlamıştı ancak ufak tefek eksikleriyle birlikte bugün itibariyle çevre düzenlemesi, peyzajı ve tüm eksikleri giderilerek tam manasıyla hazır hale geldi” dedi.

Bursa İnegöl’de Akhisar Miraç Camii