Bursa İnegöl’de ‘Aile İçi İletişim’ konuşuldu

featured
service

negöl Belediyesi’nin Aile Hayatı İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliği ile düzenlediği ‘Huzurlu Aile Mutlu Gençlik’ programları dün akşam Halit Ertuğrul’un katılımıyla gerçekleştirilen “Aile İçi İletişim” semineriyle son buldu.

BURSA (İGFA)-İnegöl Belediyesi’nin Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliğinde düzenlediği aileyi ve aile bireylerini geliştirici seminer programları sona erdi. 08 Ekim’de Sıtkı Aslanhan’ın “Huzurlu Aile Mutlu Gençlik” semineri ile başlayan eğitim maratonu, 10 haftanın ardından dün akşam eğitimci yazar Halit Ertuğrul’un katılımıyla gerçekleştirilen “Aile İçi İletişim” semineriyle son buldu.

Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul, aile konusunu aile içerisindeki bireylerin birbiriyle iletişimi üzerinden ele aldı. Aile yapısının önemini ve değerini anlatırken aynı zamanda medeniyetin temellerinin ailede atıldığına da değinilen seminer, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından eğitimci yazar Halit Ertuğrul, aile bireyleri arasındaki iletişimi, özellikle son dönemde teknolojinin bu iletişime etkilerini ve bunun önüne nasıl geçilebileceği konuları üzerine konuştu.

Salondaki vatandaşların ilgiyle dinlediği Halit Ertuğrul, hayatın en zor imtihanının insanın eşiyle ve evladı ile olduğunu söyleyerek; “Rabbim sizleri evladınızla, eşinizle imtihan etmesin. Hayatın en zoru ve dayanılmazı, eş ve çocuklarımızla olan imtihanlarımızdır. Bu imtihan başka bir imtihana benzemiyor. Başkalarına akıl vermek, öneriler sunmak çok kolay ama ateş sizin hanenize, sizin kalbinize düşünce bu o kadar kolay değil” dedi.

Bursa İnegöl’de ‘Aile İçi İletişim’ konuşuldu