Bursa İnegöl Belediyesi’nden, Kurşunlu Mahallesi’ne yaşam alanı

featured
service

İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi 1. Cemre Sokakta atıl vaziyetteki 1 dönümlük alanı çocuk oyun ve fitness alanı olarak düzenledi. Yapılan uygulama adeta bölgenin çehresini değiştirdi.

BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesinde 1. Cemre Sokak üzerinde planda çocuk oyun alanı olarak gözüken 1040 m2’lik atıl vaziyetteki alan düzenlenerek hem çocuklar için bir oyun alanına hem de yetişkinler için dinlenme mekanına dönüştü.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti yöneticileri ile meclis üyeleriyle birlikte yapımı tamamlanan çocuk oyun alanını yerinde inceledi. Burada halen hasadı devam eden Kurşunlu’nun kırmızı elması çilekle ilgili de bilgiler paylaşan Başkan Taban, “Kurşunlu Mahallemiz bizim önemli bir merkezimiz. Burası çileğin ana vatanı diyebileceğimiz bir merkez. Yılın son günlerinde dahi çilek hasadımız burada devam ediyor. Ürün toplama merkezlerimizde halen alıcıların beklediğini görüyoruz. Buradan çilekle ilgili alım heyetlerine de şehrimizde üretimin halen devam ettiğinin çağrısını yapmış olalım” dedi.

Bursa İnegöl Belediyesi’nden, Kurşunlu Mahallesi’ne yaşam alanı