Bursa Görükle İpekspor’da hedef 3’ncü Lig

featured
service

Çalışmalarını kendi sahasında sürdüren Yeşil Beyazlılar şampiyonluğu kafasına koydu. Başkan Ramazan Kıvrak, “Bu takımı profesyonel yapacağız. Başta Nilüfer Belediye Başkanımız Turgay Erdem olmak üzere destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

BURSA (İGFA) – TFF Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Görükle İpekspor’da hedef, geçen sezon son anda kaçırdığı 3. Lig’e yükselmek. Yeni sezonda bomba gibi bir performans sergileyen Yeşil Beyazlılar, Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge 1. Grup’ta çıktığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan topladı. 7. haftayı bay geçecek Görükle İpekspor şu anda grubunda açık ara farkla lider konumunda bulunuyor. Yeşil Beyazlılar ilk devrenin sonuna kadar 8. haftada deplasmanda Beşyüzevlerspor, 9. haftada ise evinde Alibeyköyspor ile karşı karşıya gelecek.

TUNÇ DURUMDAN MEMNUN

Görükle İpekspor’da çalışmalar Teknik direktör Hüseyin Tunç nezaretinde Görükle Stadı’nda çalışmalarını sürüyor. Dün yapılan idmanda konuşan teknik direktör Hüseyin Tunç, “Başkanımız Ramazan Kıvrak ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. BAL’da başarılı olmak ve 3. Lig’e çıkmak isteyen bir takım kurdular. İdmanlarımızda bizi hem yalnız bırakmıyorlar hem de destek oluyorlar. Oyuncularımız da çok özveriyle çalışıyor. İyi bir başlangıç yaptık. Sezon sonunda mutlu olmak istiyoruz” dedi.

Görükle İpekspor Başkanı Ramazan Kıvrak da yaptığı açıklamada kendilerine destekleyenlere teşekkür ederken, takımı yalnız bırakanlara da tepki gösterdi. Ramazan Kıvrak, “Öncelikle Nilüfer Belediyespor Başkanımız Turgay Erdem’e çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Her zaman destekliyor. Ayrıca Beka-Mak Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş ve GÖRSİAD Başkanı Engin Çetiner ile Mehmet Kamil Güney’e de ayrıca teşekkür ederim. Ancak Görükle daha önceden farklı şekilde anılıyordu. Şimdi ise İpekspor ile gündeme geliyor. Görükle özellikle inşaat olarak çok fazla yatırım alıyor ancak İpekspor’u unutuyorlar. Gelsinler bize destek olsunlar. Takımı 3. Lig’e çıkaralım, stadı daha da güzelleştirelim ve Görükle’nin adını spor ile anılmasını sağlayalım” diyerek tüm Bursa’ya çağrıda bulundu.

Bursa Görükle İpekspor’da hedef 3’ncü Lig