Bursa Gençlik Meclisi Koçak’a emanet

featured
service

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin tek adaylı Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Onur Koçak Gençlik Meclisi’nin yeni başkanı oldu.

BURSA (İGFA) – Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Olağan Seçimli Genel Kurulu, Kent Konseyi Başkanlık Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula, Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üniversitelerin öğrenci toplulukları başkanları da katıldı.

Divan Kurulu Başkanlığına Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar seçilirken, Başkan olarak son konuşmasını yapan Kıvanç Cakalıoğlu, göreve geldikleri Kasım 2016’dan bu yana hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türkiye’nin ve Bursa’nın çok farklı olay ve değişimleri yaşadığı bu süreçte yüzlerce gönüllü ile birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Cakalıoğlu, emaneti daha ileriye götüreceklere görevi devretmenin zamanının geldiğini belirterek, görev süreleri boyunca kendilerine her türlü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’a teşekkür etti.

Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Onur Koçak ise, gençler olarak yarınların teminatı olduklarını hatırlatarak, gençliğe yapılan yatırımın gelecek için yapılmış yatırım olduğunu vurguladı. Koçak, sağlıklı bir gençliğin, sağlıklı bir gelecek anlamına geldiğini ifade etti.

Bursa Gençlik Meclisi Koçak’a emanet