Bursa Gemlik’te STK’lar Eda’ya nefes olacak

featured
service

Bursa’da Gemlik İnegöllüler Derneği ve Gemlik Kardelenler Derneği olarak “Umutlar Hayat Olsun” projesi altında SMA hastası Eda bebek için kahvaltı düzenlendi.

Tarık ŞEKER (Gemlik Basın) – Bursa’nın Gemlik ilçesinde Eda’nın tedavisi için yardım kampanyası için Gemlik Kardelenler Derneği ve Gemlik İnegöllüler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Eda’nın yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla Gemlik CHP İlçe Başkanı Şükrü Aksu , Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, Gemlik  Ticaret Odası Başkanı Özden Çakır, Gemlik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Kemal Atan, Gemlik MHP Kadın Kolları Başkanı Vildan Bilici,  Gemlik Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Arzu Kömürcü Çam, Gemlik Seferberlik Grubu, Osmaniye  ve Eşref Dinçer Mahalle Muhtarı, SMA hastası Eda bebeğin gönüllüleri ve gönüllü teyzeler katılım sağladı.

Gemlik İnegöllüler Derneği Başkanı Erkan Şen, SMA hastası eda bebek hakkında bilgilendirme yaparken, Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya; ‘Eda’nın Nefesi Ol!” diyerek, “Evladımızı kurtarmak için yardım çağrısı yapıyoruz Umut ediyorum kalıcı bir çözüm bulunur . tedavisi için çok az bir süre kaldı  minik eda’nın hayata tutunması için bir an önce tedavi edilmesi gerekiyor” temennisinde bulundu.

Konuşmalarının ardından SMA hastası Eda’nın annesine canlı bağlanıldı. Çok teşekkürlerini dile getiren Annesi  Eda’nın şuan hortumlarla nefes aldığını belirtti .

Bursa Gemlik'te STK'lar Eda'ya nefes olacak 1
Bursa Gemlik’te STK’lar Eda’ya nefes olacak