Bursa Final Spor’u sezonu 9 Ağustos’ta açıyor

featured
service
Bursa Final Spor’u sezonu 9 Ağustos’ta açıyor 1

2021-2022 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Final Spor, yeni sezon hazırlıklarına 9 Ağustos’ta Final Okulları Spor Salonu’nda yapacağı antrenmanla başlayacak.

27 Ağustos’a kadar çalışmalarına Bursa’da devam edecek olan Final Spor, daha sonra 27 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Kartepe’de kampa girecek.

Kartepe kampının ardından Bursa’ya dönecek olan Kırmızı – Mavi – Beyazlılar, 9-11 Eylül tarihlerinde 13. Final Basketbol Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Turnuvaya Final Spor dışında Ormanspor, Balıkesir BŞB. ve Fethiye Belediyespor yer alacak.

Final Basketbol Turnuvası’nın ardından çalışmalarına Bursa’da devam edecek olan Bursa temsilcisi, 18-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Federasyon Kupası maçlarıyla beraber sezon hazırlıklarını tamamlayacak.

Türkiye Basketbol Ligi normal sezon maçları 1 Ekim 2021’de başlayıp, 1 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak maçlarla son bulacak. Liderin şampiyon olarak lige çıkacağı normal sezonun ardından sıralamada 2-9 arasında kalan 8 takım lige çıkan son takım olmak için play-off’larda mücadele edecek.

Bursa Final Spor’u sezonu 9 Ağustos’ta açıyor