Bursa Deniz Otobüsleri’nde bayram öncesi zam

featured
service

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Burulaş, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsleri (BUDO) için Nisan ayı başında artış yaptığı bilet fiyatlarına ay bitmeden ikinci zammı yaptı.

BURSA (İGFA) – 2020 yılından bu yana Mudanya-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) deniz ulaşımında yolcu taşımacılığını tek fiyat olarak kampanyalı 39 liraya yapan BUDO, 1 Nisan’dan itibaren geçerli olmak üzere bilet fiyatlarına 10 TL zam yapmıştı.

Fiyatlara 20 TL daha zam yapan BUDO’nun yapılan son zamla birlikte Mudanya-Eminönü/Sirkeci bilet fiyatları 69 TL, Mudanya-Armutlu 50 TL oldu.

Bu arada BUDO, iki yıldır kampanyalı tarifeyle sürdürdüğü tek fiyat uygulamasına devam ederken, Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’ndeki Bursa Feribot İskelesi’nden İstanbul Yenikapı ve Kadıköy’e deniz ulaşımını sağlayan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ ise ilgili hatlarda esnek fiyat politikasını uygulamayı sürdürüyor. İDO’nun söz konusu hatta bilet fiyatları ise promosyonlu 106 liradan başlıyor ve esnek fiyat dolayısıyla bilet fiyatları 150 liraya kadar çıkabiliyor.

Bursa Deniz Otobüsleri’nde bayram öncesi zam