Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş İGF TV’de anlatacak

featured
service

81 ilin gündeminin Türkiye gündemine taşınmasını sağlayacak olan İGF TV yayın hayatına başlıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 22 Kasım Pazartesi günü saat 10.30’da BursadaBugün ortak yayınıyla İGF TV üyesi tüm medyalarda canlı yayında olacak.

BURSA (İGFA) – İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, illerdeki derneklerin ve partner medyaların televizyon kanallarıyla ortak yayınlarla her şehrin gündeminin ülke geneline İGF TV aracılığıyla taşınacağını açıkladı.

İGF bünyesindeki İGF TV ile ilgili de youtube, web.tv, sosyal medya ve internet sayfalarından yayın yapacak olan İGF TV’nin ülke ve federasyon adına hayırlı olmasını diledi.

İGF Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Aysın Komitgan’ın sunacağı “Günaysın” programında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuk olacağını duyuran Genel Başkan Demir, “22 Kasım Pazartesi (yarın) saat 10.30’da İGF TV ve Bursada Bugün TV ortak yayınıyla İGF üyesi tüm medyalarda aynı anda canlı yayındayız” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş İGF TV’de anlatacak